Bolile penisului, Balanita: tipuri, cauze, simptome, diagnostic, tratament, recomandări

Boli cu transmitere sexuală - Promovarea Sănătăţii

Problemele de sănătate care afectează penisul pot afecta și alte aspecte ale vieții, provocând stres, probleme de relație sau lipsa de stimă de sine.

reduce lungimea penisului a intrat și a pierdut o erecție

Aflați semnele și simptomele problemelor penisului și cum să protejați sănătatea penisului. Problemele legate de funcția sexuală, activitatea sexuală și sănătatea penisului includ: Disfuncție erectilă: este incapacitatea de a avea și de a menține o erecție suficient de fermă pentru a putea avea relații sexuale. Probleme de ejaculare: aceste probleme includ toate cele legate de aceasta.

modul în care penisul a fost mărit pe vremuri pomparea penisului

În acest caz găsim incapacitatea de a ejacula, ejaculare întârziată sau prematură, dureroasă, ejaculare redusă sau ejaculare retrogradă. Anorgasmie: este incapacitatea de a ajunge la orgasm, în ciuda stimulării adecvate.

Scăderea libidoului: Este scăderea dorinței sexuale.

chin pentru penis probleme de erectie si prostatita

Infecții cu transmitere sexuală: Acestea includ toate verucile genitale care pot provoca urinare dureroasă, descărcare din penis, răni, vezicule etc. Boala Peyronie, o afecțiune cronică care bolile penisului dezvoltarea unui țesut cicatricial anormal în penis, care duce adesea la erecții îndoite sau dureroase.

Fractura penisului: Este descompunerea țesutului fibros cauzat în timpul unui vârf în formă de tub pe penis. În general, este cauzat de un penis erect care lovește puternic pelvisul unei femei în timpul sexului.

Cum să recunoaștem o boală a penisului

Priapism, o erecție persistentă și de obicei dureroasă care nu este cauzată de stimulare sexuală sau excitare. Fimoză, o afecțiune în care preputul unui penis necircumcis nu poate fi retras din capul penisului, provocând urinare și erecții dureroase.

Parafimoza, o afecțiune în care preputul nu poate reveni la poziția sa normală după ce a fost tras înapoi, provocând umflături dureroase ale penisului și afectarea fluxului sanguin.

 1. Nu cunosc detalii despre vreo Multumesc Roseata bube mici pe capul penisului » Secțiunea: Forum medical Simt o usoara usturime la urinat si mancarime cateodata.
 2. Tipuri de penisuri în contact
 3. Balanita: tipuri, cauze, simptome, diagnostic, tratament, recomandări Balanita reprezinta inflamația glandului penian și prepuțului.
 4. Masaj pentru efectul asupra erecției penisului
 5. Penisuri mici
 6. Care sunt bolile penisului. Arată penisul
 7. Coșuri pe penis, iritații, pete: ce boli pot ascunde?

Pe măsură ce boala progresează, acestea se dezvoltă într-o creștere asemănătoare verucii care deversează puroi apoase. Factori care afectează bolile penisului Afectând apariția diferitelor boli în penis.

Coșuri pe penis, iritații, pete: ce boli pot ascunde?

Să bolile penisului care sunt acești factori de risc, unii sunt modificabili, iar alții nu. Boli de inimă, diabet și afecțiuni conexe: Bolile bolile penisului inimă, diabetul, hipertensiunea arterială, colesterolul ridicat și obezitatea pot crește riscul de disfuncție erectilă. Medicamente: Disfuncția erectilă este un posibil efect secundar al mai multor medicamente obișnuite, inclusiv medicamente utilizate pentru tratarea tensiunii arteriale, antidepresive, medicamente prescrise pentru somn, medicamente utilizate pentru tratarea ulcerelor și medicamente utilizate pentru tratarea cancerului de prostată.

Tratamentul cancerului de prostată: Îndepărtarea chirurgicală a prostatei prostatectomia radicală și a țesuturilor înconjurătoare ca tratament pentru cancerul de prostată poate provoca incontinență urinară și disfuncție erectilă.

 • Tipul și forma penisului
 • Cum să recunoaștem o boală a penisului - Niveluri de erecție și testosteron în

Fumat: Alături de alte riscuri pentru sănătate, fumatul vă crește șansele de a avea disfuncție erectilă. Consumul de alcool în exces: Consumul abundent de alcool poate contribui la scăderea libidoului, a disfuncției erectile și a deciziilor slabe cu privire la comportamentele sexuale.

Niveluri hormonale: Este unul dintre cei mai puțin modificați factori, deoarece are legătură cu genetica dumneavoastră.

În special deficitul de testosteron este legat de disfuncția erectilă. Factori psihologici: Depresia, stresul ridicat sau alte tulburări de sănătate bolile penisului, precum și medicamentele pentru tratarea acestor tulburări, pot crește riscul de disfuncție erectilă.

La rândul său, disfuncția erectilă poate duce la anxietate, depresie, stima de sine scăzută sau stres legat de comportamentul sexual.

Toate bolile penisului și simptomele acestora, contactează-ne

Tulburări neurologice: Accidente vasculare cerebrale, leziuni ale spatelui și măduvei spinării, scleroză multiplă și demență pot afecta transferul impulsurilor nervoase din creier către penis, ducând la disfuncție erectilă. Îmbătrânire: Este normal bolile penisului atunci când îmbătrânim să existe o scădere a nivelului de testosteron și este asociat cu un risc crescut de disfuncție erectilă.

În plus, crește probabilitatea unei scăderi a intensității orgasmelor, a forței ejaculării și a unei sensibilități mai mici a bolile penisului la atingere. Sex nesigur: Acestea sunt cele care au loc fără protecție și cu mai mulți parteneri.

De asemenea, unele comportamente sexuale care cresc riscul de a contracta infecții cu transmitere sexuală.

 • Mai rece pentru penis
 • Toate bolile penisului și simptomele acestora Facilitati de tratament

Perforări: Un piercing al penisului poate provoca o infecție a pielii și poate perturba fluxul urinar. În funcție de locul în care este plasat piercing-ul, acesta vă poate afecta, de asemenea, capacitatea de a realiza o erecție sau un orgasm. Când să vedeți medicul Când vedem o problemă, nu ar trebui să mergem întotdeauna la doctor speriat.

recenzii inel vibrant penis mic penis iglesias

În aceste tipuri de situații, oamenii se tem destul de mult de astfel de boli. Pur și simplu trebuie să mergem la medicul nostru la următoarele ore: Observăm schimbări sub forma ejaculării Modificări bruște ale dorinței sexuale Sângerări în timpul urinării sau ejaculării Dacă avem negi, leziuni sau umflături pe penis.

Mai multe despre acest subiect