Discuție penis, One moment, please

Discuție:Penis Fâșie de penis

Discuția de la fostul articol "Pulă anatomie "[ modificare sursă ] Am adus aici discuția de la fostul articol "Pulă anatomie ".

Eu m-am simtit dator sa scriu articolul acesta deoarece consider ca stiinta trebuie sa aiba ton neutru, sa nu aiba legatura cu emotiile. Stiinta si pudoarea sunt doua lucruri diferite. Invit pe oricine care stie mai mult decat am scris eu sa modifice articolul.

nu o erecție bună cu o erecție proastă ce remedii

Nu e nici o problema daca schimbarile sunt radicale. Felix Petrar Am alta idee Stefan Udrea 9 august UTC Stefan, s-a dovedit stiintific, la nivel molecular, ca observatorul unui experiment nu poate fi obiectiv. Numai faptul ca observi influenteaza experimentul.

mi a traversat penisul lipsa erecției unei femei

Asa ca nu pot sa nu abordez acest subiect fara emotii. Mai,n-am vorbit eu de emotii,ci Felix. Si intr-adevar observatia discuție penis experimentul,dar,intrebarea e daca il influenteaza negativ sau pozitiv.

prelungirea erecțiilor masculine viagra și durata erecției

Datele experimentale indica o crestere sau o scadere? Stefan Udrea 11 august UTC Din câte știu eu acest cuvânt cu aceleași semnificații se mai întâlnește doar în limba albaneză, de aici și concluzia că originea lui este una tracică.

candidoză pe penis penis crem

De altfel este greu de afirmat când a devenit un element vulgar sau poate așa a fost de la început. Oricum rădăcinile sunt totuși indo-europene vezi formele greacă phallos, latină phallus - cu forma derivată penis.

faceți un penis din etanșant de ce cu o erecție un penis moale

Interesant este că termenii care se învârt în jurul acestor forme se referă la ceva în erecție, vârtos, bățos, avântat, avansat, în avangardă fie și figurativ : par vezi exemplul de mai sus cu pallos - de aici și paloș par, rangă -; phalanga sau palanga discuție penis cu mai multe înțelesuri în latină printre care bâtă de luptă, fâșie de piele sau lemn din compoziția unui drapel roman al unei unități de luptă, par purtat pe umeri de doi soldați de care se atârnau greutăți pentru a fi transportate mai ușor; phalanx celebra falangă grecească mai erau unitățile de infanterie grea spartane ce se orânduiau în formă de columnă, cu sulițe foarte lungi avântate spre inamic, discuție penis un zid compact de sulițe și scuturi; cuvântul falangă mai are și sensul de avangardă a unei armate, unități de șoc echipate cu sulițe sau lănci.

Amîndouă se referă la același organ, iar diferențele de folosire în limba română nu justifică tratarea separată. E ca și cum ai discuta despre gură și cavitatea bucală în articole diferite.

purtători de penisuri dacă penisul este flasc

Scuze pentru paralela poate nepotrivită, dar separarea mi se pare la fel de ilogică.

Mai multe despre acest subiect