Disecția penisului

Pastile pentru marirea penisului

obișnuia să aibă o erecție normală

Disecția penisului grijă după procedură O procedură chirurgicală puțin cunoscută - sub-incizia uretrei - este o operație în care suprafața inferioară a penisului este tăiată longitudinal împreună cu uretra, de la gura uretrei până la bază.

O astfel de modificare a penisului în unele penisul penisului nu este entuziasmat ale lumii este de disecția penisului ritualică: subconștiența a fost predominantă în Australia, în țările africane, în unele regiuni din America Latină și Polinezia.

 1. Ligament suspensor al penisului - Wikiwand
 2. Sfaturi despre cum să vă măriți dimensiunea penisului
 3. Disecția penisului, Penisul și scrotul

Rareori, subinfecția poate fi utilizată în medicina oficială: operația poate fi demonstrată în situații de urgență, cu necesitatea urgentă de a introduce un cateter și incapacitatea de a face acest lucru. Indicații pentru procedură Schimbările ritual ale corpului au fost întotdeauna inerente în principiu oamenilor tribali - Africa, Australia.

din care testicul o erecție

Istoricii susțin că pentru prima dată aborigenii australieni au început să practice sub-incizia uretrei. Această operațiune a urmărit mai multe obiective simultan: ieșirea din uretra după subcoincidență a fost mutată la baza penisului, ceea ce a redus probabilitatea penetrării spermei în vagin în timpul contactului sexual; la rândul său, numărul de sarcini a scăzut disecția penisului - adică, subconsticția poate fi numită într-o oarecare măsură un contraceptiv antic; din cauza uretrei disecate, gura a căzut la baza penisului, astfel încât omul nu mai putea urina în picioare, ci a trebuit să se ghemuiască ca o femeie; acești bărbați doreau să le arate intimitatea și uniunea cu femeile.

În lumea modernă, modificările corporale ale tipului de subînchipare reprezintă o anumită "tendință de modă", dacă o puteți numi așa.

Aveți nevoie de o opinie specializată și un citat personalizat? GRATUIT

În medicină se disecția penisului și subcision, dar extrem de rar: în majoritatea cazurilor, în loc de această procedură se efectuează o uretrotomie - o mică disecție endoscopică a canalului ureteral. Operația este necesară pentru a elimina strictura - o îngustare critică a uretrei.

penisul organului membru

Această patologie poate să apară ca urmare a inflamației cronice a prostatei, precum și a gonoreei sau a afectării mecanice a uretrei. Adică, subinfecția medicală a uretrei este prescrisă numai din motive de sănătate.

Oamenii de știință spun că băieții care au ajuns la pubertate au fost mai întâi interpretați ca circumcizia rituală și doar câteva luni mai târziu după vindecarea țesuturilor a fost efectuată o ceremonie de subînchipare. În medicină, pregătirea este în mod obligatoriu precedată de operațiuni și arată astfel: Medicul prescrie pacientului o recomandare pentru un test complet de sânge și urină, disecția penisului coagulogramă pentru a determina calitatea coagulării sângelui și durata sângerării.

În plus, se ia o frotiu pentru prezența unei infecții, a unui fluid uric bacasiv, se efectuează fluorografie.

Conform rezultatelor analizei, se trag concluzii cu privire la absența contraindicațiilor pentru subinfecție. Nu este de dorit să luați alimente și băuturi timp de ore înainte de procedură acest punct ar trebui clarificat cu medicul, deoarece această etapă depinde în mare măsură de ce metodă de anestezie va fi utilizată.

În dimineața următoare, pacientul ar trebui să facă o baie de duș, să se spele și să radieze organele genitale externe.

 • Ce să faceți - Profilaxie Facebook Circumcizia preputului este o operație care se efectuează cu fimoză sau la cererea personală a omului.
 • Diferite dimensiuni de penisuri
 • De obicei se acoperă - medicamente, cheltuieli necunoscute, la vedere, etc.
 • Penis îndoit în timpul erecției
 • Soția a acoperit penisul soțului ei
 • Exerciții pentru disfuncția erectilă
 • Fără erecție la un bărbat ce este
 • Ce trebuie să faci după ce ieși din spital?

În clinică, trebuie să luați rezultatele testelor. De asemenea, este de dorit ca pacientul să fie însoțit de una dintre rude: este posibil ca persoana să aibă nevoie de ajutor suplimentar și de ajutor după operația de subintizare a uretrei.

 • Fapte și mituri despre mărirea penisului Mărirea penisului: o privire de ansamblu asupra metodelor În prezent, cea mai populară metodă este extinderea penisului folosind un gel pe bază de acid hialuronic, o substanță care este prezentă în mod natural în corpul nostru, ceea ce afectează siguranța ridicată a procedurii.
 • Diferite penisuri
 • Chirurgia cosmetica labioplastia permite corectarea acestor aspecte conferind satisfactie atit din punct de vedere estetic cit si psihic.
 • Erecție dureroasă frecventă
 • Penis zdrobit
 • Ce este erecția de dimineață
 • Adevărul despre penis
 • Aceste afecţiuni întotdeauna se însoţesc una pe alta şi din acest motiv ele sunt întrunite într-un singur termen — balanopostită.

Mai multe despre acest subiect