Divertisment penis, 48 oferte pentru Chiloti Penis

Divertisment | femeie durdulie tub sexy - fat & sexy bbw porno videoclipuri

Tweet Snap N-am fost închis niciodată la puşcărie, divertisment penis am câţiva prieteni care au avut prilejul şi cu toţii mi-au spus că cel mai nasol lucru e plictiseala zdrobitoare de acolo.

Pe de altă parte când singurele tale forme de divertisment sunt heroina, laba, ganterele sau jocurile de societate, începi să devii foarte creativ. Publicitate Cercetătorii de la University of New South Wales au descoperit această modă când realizau un studiu despre comportamentul sexual riscant.

Penis neobișnuit. Top citite acum

Se pare că un număr din divertisment penis în ce mai mare de deţinuţi au devenit creativi cu implanturile lor genitale şi-şi remodelează ştromelegele proporțiile penisului lame ruginite şi şrapnel.

Cu un junghi imaginar în bazin şi cu ochii înlăcrimaţi am sunat-o pe Lorraine Yap, membră a grupului de cercetători, ca să aflu cum stă treaba. Ce fel de lucruri îşi îndeasă puşcăriaşii în penis?

Lorraine Yap: Îşi bagă orice găsesc prin puşcărie, deci ar putea fi orice de la zaruri pilite sau orice altă mizerie, uneori chiar şi rulmenţi…de fapt, bagă orice au la îndemână acolo.

Care e cel mai ciudat lucru pe care şi l-au băgat până acum? Sticla şlefuită. Ei sparg o sticlă, o şlefuiesc până ajunge în forma dorită şi o îndeasă apoi în penis.

Divertisment penis

De fapt cel mai ciudat lucru a fost o piesă de domino pilită, ca să arate ca o inimioară. Îmi dai fiori reci.

divertisment penis cu o erecție membrul se amorțește

Cum le îndeasă acolo? Noi credem că ei smulg lamele de pe aparatele de ras, îşi secţionează penisurile cu ele, apoi le lipesc cu scotch. Câtă măiestrie. Voi cum aţi aflat de obiceiul ăsta?

divertisment penis fără erecție cu o prostituată

Asistentele ne-au spus că se petrecea chestia asta, aşa c-am introdus o întrebare în sondajul nostru, ca să aflăm cât de răspândită e practica asta între deţinuţi. Şi ce-aţi aflat?

divertisment penis erecția și excitația dispar

Publicitate Imaginaţi-vă că braţul ăsta e de fapt un penis. Pe urmă imaginaţi-vă că penisul respectiv e lipit cu scotch, iar pielea pulii e roşie şi infectată pentru c-a fost tranşată cu o lamă ruginită găsită prin penitenciar.

DIVERTISMENT

E o modă recentă? Nu suntem siguri, dar e cert că are loc de cel puţin zece ani.

divertisment penis cum iti maresti pula

Am citit şi alte studii din afară şi-am aflat că acest lucru se petrece peste tot în lume: în Indoneziaîn Papua Noua Guinee — acolo există un adevărat cult în afara penitenciarelor pentru mutilarea penisului. Din studiile voastre au reieşit date demografice pentru genul de oameni, care ar fi predispuşi să-şi îndese chestii sub pielea penisului?

Am vorbit cu Gaspar Noé despre frica americanilor de penis

Da, de obicei sunt tineri şi de origine asiatică. Au în medie 25 de ani, dar ei fac parte dintr-un interval dintre 18 şi După 35 nu prea mai auzim de astfel de cazuri. Aţi reuşit să aflaţi de ce îşi fac asta? Da, pentru că ceilalţi deţinuţi le spun că asta o să le facă nevestele şi iubitele fericite…dar un deţinut transexual mi-a spus că ei o fac greşit, pentru că la femei punctul G e afară, în clitoris, pe când la bărbaţi e pe interior.

Presupun că tipii ăştia nu-s profesionişti medicali.

divertisment penis cauza ejaculării înainte de erecție

Divertisment penis făcut vreunul dintre ei vreo infecţie atât de gravă încât să fie nevoie de amputare? Amputare nu, dar am auzit de la mai multe asistente c-au trebuit să trateze cu antibiotice sau dezinfecteze complet penisul.

Dar cam atât…în cel mai rău caz, dacă le lasă acolo, există o şansă să facă cangrenă. Publicitate Înseamnă c-au avut noroc.

La câte probleme de formă şi de fond are, ca să nu mai pomenim de subiect în sine, nici nu-i de mirare: în social media, femeia cu barbă şi înghiţitorul de săbii sunt populare ca pe vremea bâlciurilor. În noua dezordine mediatică, asemenea subproducţii se pot bucura de succes şi dintr-un alt motiv. E vorba despre provincialismul lor.

Mersi Lorraine!

Mai multe despre acest subiect