Erecția orchiectomiei. De ce să obțineți orhiectomie?

erecția orchiectomiei

penis înainte și în timpul erecției

Metoda bazată pe operație[ modificare modificare sursă ] Orhiectomie castrare chirurgicală Constă în îndepărtarea testiculelororganul în care sunt sintetizați androgeniila bolnavii de cancer. Este cel mai radical tratament pentru încheierea producției de androgeni.

Terapia de deprivare a androgenilor

În plus, este cel mai ușor și cel mai puțin scump. Principalul dezavantaj este că castrarea chirurgicală este o metodă permanentă.

Dacă ați fost diagnosticat cu cancer testicular, medicul v-a vorbit probabil despre orhiectomie, chirurgie pentru a îndepărta unul sau ambii testicule.

Metode bazate pe medicamente[ modificare modificare sursă ] Proces de sinteză a testosteronului Sinteza testosteronului este mediată de un lanț de procese care încep în creierul nostru. Atunci când organismul nostru detectează un nivel scăzut de testosteron, hipotalamusul începe să producă LHRH, un hormon care, odată primit de glanda hipofiză, activează sinteza LH hormonului luteinizant. LH circulă în testicule unde induce formarea de testosteron [10].

fără erecție din tinerețe

Există două metode de terapie privativă de androgeni bazate pe medicamente. Unul acționează pentru a preveni eliberarea de LH a glandei hipofizare, iar celălalt blochează capacitatea organismului de a folosi androgeni.

Erecții după orhiectomie

Castrarea chimică Există două medicamente diferite, agoniști LHRH și antagoniști, care scad ambele cantitatea de testosteron făcută de testicule. Acționează inhibând formarea de LH în glanda hipofizară.

dimensiunea penisului recenzii femei

Agoniștii LHRH produc o creștere bruscă a nivelului de testosteron urmat de o scădere uriașă, proces numit flacără, în timp ce antagoniștii LHRH scad direct cantitatea de testosteron. Agoniștii și antagoniștii LHRH utilizați în terapia de deprivare a androgenilor includ leuprorelină, goserelină, triptorelină, histrelină, buserelină și degarelix.

Refacerea testiculelor

Aceste medicamente sunt injectate sub piele obținându-se același rezultat ca la castrarea chirurgicală. Deși este mult mai scump, bărbații tind să aleagă această opțiune, întrucât, de obicei, sunt reticenți față de îndepărtarea testiculelor. Terapia cu antiandrogen Glandele suprarenale au fost descoperite ca un alt centru de producție de androgeni chiar și după un proces de castrare.

Prin urmare, a fost dezvoltat un tratament complementar care folosește antiandrogeni pentru a bloca capacitatea organismului de a folosi orice androgeni.

Orchiectomie (Chirurgie pentru îndepărtarea testiculelor): Scop, procedură, recuperare

Celulele prostatei conțin un receptor de androgeni ARcare atunci când este stimulat de androgeni precum testosteronul, promovează creșterea și menține diferențierea prostatică. Totuși, aceste semnale pro-creștere pot fi problematice atunci când apar într-o celulă canceroasă. Antiandrogenii pot intra în celule și pot preveni legarea erecția orchiectomiei de proteinele receptorului, datorită afinității lor mai mari pentru receptorul androgenic.

lungimea penisului recenzii femei

Principalele antiandrogene sunt acetat de ciproteronă, flutamidă, nilutamidă, bicalutamidă și enzalutamidă, care sunt toate administrate sub formă de pilule orale. Noii antiandrogeni care țintesc sinteza testosteronului abirateron acetat și seviteronel sau translocarea nucleară AR enzalutamide, apalutamide și darolutamideprecum și terapii combinate galeteronerecent au fost dezvoltate și pot funcționa la o mai bună țintire a celulelor androgene responsive în combinație cu ADT [11].

Dar acestea pot avea și roluri negative adverse în dezvoltarea CRPC.

  • Un atac de erecție
  • Pagina principala » Sănătate urologică » Ce se întâmplă în timpul unei orhiectomii?
  • Fără lubrifiere pentru erecția penisului
  • Atașament penis pentru bărbați
  • Penis america latina
  • Pentru mai multe informații despre cancerul testicular Fapte de cancer testiculare Cancerul testicular este o creștere anormală a celulelor găsite în testicule sau testicule.
  • Facebook Pentru a prescrie un pacient pentru o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta testiculele, medicul trebuie să aibă argumente suficient de puternice.
  • Test, test și cancer testicular - Sănătate

Efecte asupra sexualității bărbaților[ modificare modificare sursă ] Sexualitatea normală a bărbaților pare să depindă de tipare hormonale foarte specifice și complicate care nu sunt înțelese complet [12]. Un studiu sugerează că ADT poate modifica echilibrul hormonal necesar activității sexuale masculine. Testosteronul joacă un rol semnificativ în funcționarea sexuală; prin urmare, scăderea naturală a nivelului de testosteron poate duce la reducerea funcționării sexuale normale.

Îndepărtarea testiculelor la bărbați: indicații și contraindicații

Scăderi suplimentare ale erecția orchiectomiei seric pot avea un impact negativ asupra funcției sexuale normale, ducând la o scădere a calității vieții [14]. Disfuncția erectilă nu este neobișnuită după prostatectomia radicală, iar bărbații care suferă de ADT în plus față de acest lucru ar putea să arate o scădere suplimentară a capacității lor de a se angaja în actul penetrant, precum și dorința lor de a face acest lucru.

Un cerc vicios prin care scăderea nivelului de testosteron duce la scăderea activității sexuale, ceea ce la rândul său determină scăderea și mai mare a nivelului de testosteron erecția orchiectomiei și total [12].

penisul lui dmitry nagiyev

Acest lucru demonstrează importanța androgenilor pentru menținerea structurilor și funcțiilor sexuale [12] [15]. Efecte adverse[ modificare modificare sursă ] Deși vizarea axei androgenice are beneficii terapeutice clare, eficacitatea sa este temporară, deoarece celulele tumorale ale prostatei se adaptează pentru a supraviețui și a crește.

Ce se întâmplă în timpul unei orhiectomii?

S-a demonstrat că îndepărtarea de androgeni activează tranziția epitelială - mezenchimală EMTtransdiferențiere neuroendocrină NEtD și programe genice de tipul celulelor stem de cancer [16]. NEtD în cancerul de prostată este asociat cu rezistența la terapie, metastaza viscerală și boli agresive.

ce suge penisul

Fenotipurile celulelor stem de cancer sunt asociate cu recurența bolii, metastaze și supraviețuirea celulelor erecția orchiectomiei circulație ca celule tumorale circulante.

Astfel, activarea acestor programe prin inhibarea axei androgenului oferă un mecanism prin care celulele tumorale se pot adapta pentru a promova reapariția și progresia bolii [11].

Orhiectomia, analogii LHRH și antagoniștii LHRH pot provoca reacții adverse similare, datorită modificărilor nivelurilor hormonilor sexuali testosteron [17].

Orchidectomy - Surgery Video Lectures - Medical Student Education - V-Learning

Un program a fost dezvoltat pentru ca pacienții și partenerii lor să recunoască și să gestioneze efectele secundare mai împovărătoare ale terapiei de deprivare a androgenilor.

Creșterea erecția orchiectomiei poate fi asociată cu durata ADT.

Mai multe despre acest subiect