Femei frigide. CSID: Ce se întâmplă Doctore? - Frigiditatea: ce este, cauze, simptome, tratament

Frigiditatea poate fi depăşită

BARBATUL FRIGID

Scleroza multiplă Frigiditatea: diagnostic În majoritatea cazurilor, diagnosticul de frigiditate nu identifică o cauză de natură fizică, ci una de ordin psihic. Diagnosticul se stabileşte pe baza simptomelor prezentate de pacientă, dar şi a istoricului medical al acesteia.

penisul mic se poate satisface

Dacă stimularea sexuală nu duce la excitaţie, cel mai probabil este necesar un examen imagistic al pelvisului, pentru a stabili masajul mâinilor penisului la bază poate fi o problemă de natură medicală infecţii, leziuni nervoase. De asemenea, medicul poate recomanda un examen complet al sângeluipentru evaluarea stării generale de sănătate a pacientei.

De cele mai multe ori însă, frigiditatea este o consecinţă a reducerii nivelului de testosteron din sânge.

dacă o persoană are un penis mic

Există însă şi situaţii când frigiditatea este cauzată de factori psihologici precum cei menţionaţi mai sus, caz în care se impune consilierea din partea unui specialist psiholog, psihoterapeut, sexolog, specialist în relaţii de cuplucare poate identifica tulburarea emoţională ce stă la baza frigidităţii, iniţiind ulterior un plan de tratament corespunzător.

Frigiditate: tratament Tratamentul frigidităţii depinde de cauza acesteia şi poate consta în terapie hormonalăconsiliere psihologică sau ambele.

ce este cel mai sensibil la penis

În cazul în care pacienta ia antidepresive care determină apariţia frigidităţii, tratamentul poate consta în simpla ajustarea a dozei acestora sau în schimbarea lor cu altele. În cazul unei traume psihologice survenite în urma unui viol sau alt abuz de natură sexuală, pacienta are nevoie femei frigide terapie psihologică specializată pentru a trece peste acest şoc emoţional şi pentru a-şi redobândi încrederea în ea însăşi, dar şi în alţi bărbaţi.

erectie pentru prostatita forum

Femei frigide importantă este şi comunicarea dintre partenerii de cuplu. Aceştia trebuie să îşi mărturisească temerile unul altuia, să recunoască problema şi să facă eforturi pentru a-şi redescoperi dorinţa sexuală.

nici o erecție sută la sută

Cuplurile care sunt împreună de multă vreme se confruntă deseori cu pierderea dorinţei sexuale. Vezi aici cum poţi readuce sau menţine pasiunea în relaţia de cuplu!

Raceala in comportamentul afectiv? Aversiune fata de intimitatea sexuala? Frigiditatea are diferite stadii si manifestari, iar sexologii recomanda terapia ca mod de identificare a cauzelor ascunse ale acestei probleme. Cum se manifesta frigiditatea Frigiditatea se manifesta in diferite etape ale intimitatii sexuale, putand fi o diminuare, pana la lipsa a dorintei, a capacitatii de excitare sau a celei de a atinge orgasmul. La fel ca si impotenta masculina, o astfel de disfunctie poate cauza probleme de relationare cu sexul opus, anxietate, rusine, nesiguranta.

Autor: Paula Rotaru Surse: msdmanuals. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel.

de ce nu există penis la bărbați

Mai multe despre acest subiect