Marire pula

Vezi filme XXX cu mature

sărutând penisul

Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati! Bodó Örs Zsombor, de la Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca, ne-a declarat că pentru niciuna dintre metodele de alungire nu există confirmări științifice ale eficacității.

îmbunătățirea sigură a erecției

Doar cura de slăbire ar putea să ofere satisfacție, fără riscuri, celor interesați de imaginea masculinității proprii. Pastilele cu aceeași compoziție și pentru bărbați și pentru femei Pastilele naturale, cel mai adesea chinezești, nici nu au cum să dea rezultate, având aceeași compoziție atât pentru creșterea penisului cât și a sânilor.

Pastile pentru mărirea penisului

De altfel, ele sunt vândute ca suplimente alimentare și nu sunt testate la fel ca medicamentele. Marire pula terapiile pe bază de hormoni nu au ca efect mărirea penisului, chiar dacă sunt folosite pentru creșterea masei musculare, în culturism.

plantat pe penis

Penisul nu este un mușchi, de aceea, nici metodele de antrenament, nici anabolizante nu au cum să ducă la creșterea în volum sau lungime.

În plus, terapiile hormonale pot provoca marire pula, prin blocarea sintezei de hormoni în organism.

Nirvana - All Apologies (MTV Unplugged)

Pompele cu vacuum sau greutățile care alungesc penisul se vând bine, dar nu au efect, susțin medicii. Aceste metode pot genera, temporar, mărirea dimensiunii penisului, fiindcă organul genital masculin este într-o oarecare măsură flexibil, dar elesticitatea îl face să revină la starea iniţială, asemănător unei bande elastice pe care o întindem, apoi încetăm să o lungim.

curs de îmbunătățire a erecției

Mai multe despre acest subiect