Îngrijirea penisului. Igiena bărbaților - trage-tare.ro

îngrijirea penisului

îngrijirea penisului

Factorii care pot duce la probleme de sănătate ale penisului sau disfuncții erectile Nivelul hormonilor — atunci când există un nivel scăzut de testosteronpot apărea disfuncțiile erectile Vârsta — pe măsură ce avansezi în vârstă, cresc șansele să experimentezi disfuncții erectile. Acest lucru se întâmplă cel mai des pentru că nivelul de testosteron scade în mod natural odată cu trecerea timpului Diverse boli — Hipertensiuneadiabetul zaharat și anumite boli neurologice pot duce la disfuncții erectile.

Factori psihologici precum anxietatea și depresia pot să afecteze erecția.

 • Cum să faci un penis mai mare decât este
 • Crema Pentru Ingrijirea Penisului, 28 Ml - trage-tare.ro
 • Ingrijirea organelor genitale ale copilului - Organ penis penis
 • Vreau să mi arăt penisul tuturor
 • Igiena bărbaților - trage-tare.ro
 • Igiena penisului | Zanzu
 • One moment, please
 • Ingrijirea si intretinerea penisului | Faloplastie - Bărbat îngrijirea penisului

Sexul — poți să te alegi cu o infecție transmisă în timpul sexului neprotejat, de aceea e indicat să folosești prezervativul de fiecare dată sau sa te testezi de boli transmise sexual după fiecare partener, ori, dacă vrei să practici sex neprotejat, să rămâi într-o relație monogamă.

Ce sa faci pentru o sănătate corectă a penisului Sănătatea penisului are nevoie de o abordare holistică.

 1. Erecție constantă dimineața
 2. General Navigation Bărbat îngrijirea penisului Autor: Stanciu Elena Circumcizia este o interventie chirurgicala genitala ce poate fi aplicata atat la barbati, cat si la femei.

Cu alte cuvinte, ai grijă de alte aspecte ale sănătății generale care sunt importante pentru sănătatea penisului. Acestea sunt importante pentru că diverse boli pot afecta fertilitatea.

îngrijirea penisului

Iată ce trebuie să știi: Stai hidratat — Ar putea fi o legătură între deshidratare și disfuncțiile erectile, așa că hidratează-te corect. Mănâncă echilibrat — O dietă echilibrată te ajută să eviți diabetul sau bolile de inimă, care pot duce la disfuncții erectile.

Please wait while your request is being verified...

Un studiu din îngrijirea penisului dezvăluit că bărbații care consumă flavonoidecare se găsesc mai ales în legume și fructe, au șanse mai mici să dezvolte disfuncții erectile. Anumite alimente pot, de asemenea, să crească nivelul de testosteron și să îmbunătățească fertilitatea.

îngrijirea penisului

Acestea includ: spanac, alimente picante cu capsaicinăavocado. Fii activ — activitatea fizică moderată reduce șansele de disfuncții erectile. Chiar și o plimbare poate deseori să îmbunătățească ce înseamnă pentru o erecție penisului.

 • Tincturi crescând erecția
 • Îngrijirea corectă a penisului: cum să eviți disfuncția erectilă
 • Ingrijirea penisului
 • Erecție cum să te descurci
 • Igiena intima a penisului intact
 • Ghid final pentru îngrijirea corectă a penisului - Îngrijirea
 • Îngrijirea corectă a penisului | Bărbați cu stil

Fă exerciții pe podea pentru pelvis — acestea s-au dovedit folositoare pentru a obține și menține erecția, dar și pentru o sănătate urinară corectă.

Exercițiile Kegel sunt, de asemenea, de ajutor.

Îngrijirea corectă a penisului

Ele presupun încordarea mușchilor pe care îi folosești la urinare timp de 5 secunde, apoi relaxarea lor pentru încă 5 secunde. Repetă-le în 10 runde zilnic sau chiar de descrierea dispozitivului penisului multe ori într-o zi. Păstrează o greutate sănătoasă — asta te ține departe de diabet, colesterol crescut, boli de inimă, acestea afectând erecția.

Ține stresul sub control — încearcă să înlături stresul și anxietatea prin a respirații profunde, meditație, petrecerea timpului cu cei dragi.

Organ penis penis

Odihnește-te corespunzător — somnul este foarte important pentru sănătatea vasculară. Lipsa somnului poate duce la o scădere a testosteronului sau a altor dezechilibre hormonale. Evită fumatul — acesta este legat puternic de disfuncțiile erectile și scade și fertilitatea. Consumă alcool în cantități moderate — alcoolul poate fi foarte nociv pentru sănătate dacă îngrijirea penisului consumat în cantități mari.

Îngrijirea corectă a penisului: cum să eviți disfuncția erectilă

Igiena corectă pentru penis Dincolo de acești factori, e indicat să ai o îngrijirea penisului corectă a penisului și să mergi la medic dacă observi secreții neobișnuite, bășici, negi sau iritații ale penisului. Igiena penisului se face zilnic, se evită un săpun dur. Mișcările trebuie să fie delicate de-a lungul penisului și în zona testiculelor.

De, asemenea, pentru o sănătatea bună a penisului evită infecțiile transmise sexual.

Organul genital bărbătesc - RFSU informerar om penis pung / mannens kön på rumänska

Pentru asta e recomandat ca după vârsta de 12 de ani să faci vaccinul anti HPV. Dacă nu ai beneficiat de vaccin în copilărie, poți să-l faci și ca adult. Vorbește cu medicul tău de familie pentru asta. Un instrument foarte eficient în evitarea infecțiilor sexuale este prezervativul, care este recomandat în orice tip de sex — oral, vaginal, sau anal.

Mai multe despre acest subiect