Patologia penisului. Patologia dimensiunii penisului, Dismorfofobia peniana - sindromul penisului scurt

patologia penisului

Patologia penisului masculin Conținutul Simptomele depind de tipul de traumatism, precum și de patologia penisului de deteriorare a penisului.

patologia penisului puteți întinde penisul

Există şi patologia penisului masculin generale, care sunt prezente la patologia penisului leziuni. Există, de asemenea, simptome penis înghețat sunt caracteristice unor leziuni specifice.

Penisul este organul copulator masculin. Acesta contine trei mase cilindrice de tesut erectil, uretra si tegument penian. Deoarece contine portiunea spongioasa a uretrei, are rol si in mictiune.

Vânătaia, de exemplu, apare prin umflarea accentuată a țesuturilor, durerea și prezența unui hematom. În acest caz apare o durere ascuțită și în creștere, erecția dispare imediat, penisul devine albastru, până la violet, din cauza hematomului extensiv și a care favorizează creșterea penisului puternic pronunțat.

patologia penisului ce să iei cu o erecție proastă

În cazul proceselor inflamatorii la nivelul penisului cavernită va exista o creștere a temperaturii locale, simptome de slăbiciune generală și, eventual, o creștere a temperaturii întregului corp. Ddiagnosticare Diagnosticul începe cu istoricul medical: trebuie să aflați cum, în ce circumstanțe s-a produs accidentul, cât timp a trecut de atunci.

Se efectuează un complex de studii clinice generale: test de sânge, măsurarea tensiunii arteriale.

În continuare este necesar să se observe dacă există o ruptură a membranei proteice și a uretrei. Tratament Pentru a începe orice tratament, trebuie să consultați mai întâi un medic, nu vă puteți prescrie singur medicamente. Odată cu dezvoltarea infecției, e necesar să luați antibiotice, fiind recomandată și terapia simptomatică.

Fimoza la copii este o afecțiune destul de neplăcută ce apare la băieți la organele genitale. Severitatea acestei afecțiuni variază, iar tratamentul poate fi de natură chirurgicală. Penisul copilului este acoperit de un inel de țesut numit prepuț. Această bucată de piele este mobilă și se trage pe penisul copilului, acoperind și descoperind glandul capul penisului.

Medicul prescrie medicamente antiinflamatorii și decongestionante pentru a opri procesul inflamator și a elimina edemul de țesuturi moi. Dacă a avut loc o amputație completă a penisului, aveți timp doar de o zi pentru ca el să fie cusut.

patologia penisului pentru ca penisul să suporte ce să facă

Clasificarea bolilor.

Mai multe despre acest subiect