Penis uimitor. Mituri si adevaruri despre sex

penis uimitor

cât de des ar trebui să fie erecțiile matinale

Am facut mai multe recenziile a mai multor inele pentru penis si ma bucur de versatilitatea pe care o ofera, folosindu-le pentru a prelungi partidele de sex. Cutia de impachetare in care vine inelul pentru penis cu vibratii Bathmate Eigth penis uimitor Function Rechargeable este destul de mare: incape in palma, dar este la fel de inalta pe cat este de lata si nu este prea discret atunci cand vrei sa il iei cu tine intr-o calatorie.

ce puneau condamnații în penis

Cutia este stilata, dar totusi simpl, este destul de clar ce obiect se afla inauntru, fara a fi totusi excesiv. Liniile argintii de pe cutia acestui produs subliniaza diferenta fata de alte produse Bathmate; singura problema pe care o am cu aceasta cutie este faptul ca pe eticheta scria ca trebuie doar sa mai adaugi apa, dar nu sunt sigur cat este de rezistent acest produs la apa.

Pachetul in care vine acest produs iti ofera o imagine foarte clara a produsului pe cele doua fete ale cutiei, din diferite unghiuri, pentru ca sa poti sa vezi ce primesti.

în timpul unei erecții  testiculele nu se ridică

Acest lucru iti spune, de asemenea, si cate ceva despre acest inel: are penis uimitor functii puternice datorita motorului de vibrare si poate sa fie incarcat prin USB. In interiorul cutiei, inelul pentru penis cu vibratii Bathmate Eight 3 Function Rechargeable se afla intr-o punga mica, ceea ce mi s-a parut a fi mai discret decat cutia in sine. Punga este foarte moale, poate sa fie spalata la masina de spalat si inelul incape perfect in ea. De asemenea, in cutie se mai afla si cablul de penis uimitor, dar si manualul cu instructiuni de utilizare si un tub mic fără erecție matinală dar noapte 10 ml de lubrifiant pe baza de apa.

șarpe în formă de penis

Am fost foarte dezamagit de acest manual cu instructiuni de utilizare, pentru ca in principiu arata doar doua poze ale acestui inel, care aratau ce spunea si cutia si anume ca este pentru performante, pentru stimulare, dar si pentru placere. Pe paginile 3 si 4, gasesti informatii despre cum poti sa schimbi piesa pentru vibratii din structura acestor inele si unele instructiuni de baza de ingrijire a acestui nel, dar si masuri de precautie in privinta utilizarii acestei jucarii sexuale.

un bărbat are un penis mic ce să facă

Am fost placut surprins sa aflu ca acest inel pentru penis are o garantie de un an, pentru piesele defectate. Celelalte pagini din manual sunt scrise in alte limbi decat limba engleza.

bărbați și penisuri

Mai multe despre acest subiect