Penisul mutilat

Circumcizia la bărbați

Un penisul mutilat din Thailanda, mutilat după ce penisul i-a rămas blocat într-un lacăt timp de două săptămâni Un bărbat din Thailanda, mutilat după ce penisul i-a rămas blocat într-un lacăt timp de două săptămâni BANGKOK Scris de News.

Într-un penisul mutilat scenariu sexual, în urmă cu două săptămâni bărbatul şi-a prins lacătul la baza penisului, însă a pierdut cheia şi organul său genital a început să se umfle, relatează Daily Mail.

penisul mutilat

A încercat să înlăture dispozitivul din metal, dar fără succes, aşa că l-a lăsat până ce zona s-a infectat. Mama lui a spus că el nu avea o iubită şi că era plictisit pentru că a stat mult în casa lui din Bangkok în timpul pandemiei.

El a fost dus la un spital din Bangkok, joi seară, după ce durerea devenise insuportabilă.

penisul mutilat

Medicii au petrecut mai mult de 30 de minute folosind o freză electrică pentru a tăia lacătul. Ulterior eliberării, bărbatului i-au fost administrate antibiotice. Ei au spus că leziunile pot fi pe termen lung din cauza perioadei îndelungate în care lacătul a fost prins.

penisul mutilat

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente news.

penisul mutilat

Mai multe despre acest subiect