Reconstrucția penisului, Reconstrucția penisului, Faloplastia: marirea si ingrosarea penisului

reconstrucția penisului

Dragos Zamfirescu, a realizat prima reconstructie complexa de penis din Romania, cu tesut propriu de pe antebrat, proteza siliconica maleabila si grasime proprie, unui barbat in varsta de 33 de ani, caruia i-a fost amputat in cvasitotalitate organul genital.

reconstrucția penisului

Interventia a fost realizata in doua etape, la un interval de 6 luni de zile, si a fost finalizata cu succes, pacientul recapatandu-si toate functiile esentiale ale organului — urinara, senzitiva, erectila si sexuala. Prima etapa a interventiei, si cea mai importanta, a fost efectuata in luna martie a acestui an si a constat in reconstructia microchirurgicala a organului genital al pacientului folosind tesuturi proprii, recoltate de la nivelul antebratului.

Medicii au urmarit recapatarea formei, volumului si a sensibilitatii penisului, precum si a functionalitatii uretrei. Operatia a durat in jur reconstrucția penisului 8 ore si a fost incheiata cu succes, pacientul recuperandu-se rapid, intr-un interval de trei saptamani. Intrucat tesuturile reconstruite nu pot sa rivalizeze cu intreaga complexitate a structurilor naturale, pentru a maximaliza rezultatul estetic si functional, in cursul zilei de 12 octombrie a fost realizata a doua interventie care a avut ca scop consolidarea acestor aspecte cu ajutorul implantarii a doua proteze siliconice maleabile si a injectarii unei cantitati de grasime proprie.

Comentează

Aceasta operatie a durat in jur de 3 ore. Intreg procesul de reconstructie a fost cu atat mai complex cu cat pacientul prezinta o situatie medicala cu riscuri semnificative.

 • Persistenţa încurbării penisului Aspect inestetic Fistula uretrală.
 • Este posibil să măriți penisul cu un extensor
 • Reconstrucția penisului, Faloplastia: marirea si ingrosarea penisului
 • Consideratii generale privind operatia de hipospadias | trage-tare.ro
 • Snap Screenshot de pe YouTube Știința medicală modernă ne-a făcut cam nepăsători față de membrele noastre.
 • Premiera medicala, reconstructie de penis - Spitalul Zetta
 • Penis idial
 • ​Tot ce trebuie să știi despre transplanturile de penis

In plus, impacteaza semnificativ pacientul la nivel psihic, restaurandu-i integritatea corporala si stima de sine. Ne bucuram ca am reusit sa ajutam acest pacient. Este evident rezultatul muncii, experientei si pasiunii unei echipe exceptionale de medici chirurgi plasticieni, anestezisti si asistente, si a dotarilor de ultima generatie de care dispunem in clinica Zetta.

Evenimente

Ambele operatii au decurs foarte bine, pacientul fiind in prezent constient si multumit. Urmeaza o perioada de recuperare de saptamani, dupa care pacientul va putea sa isi reia viata normala.

 • Chirurgul dumneavoastra va va oferi toate informatiile necesare si inainte de procedura va va recomanda sa: Renuntati la fumat pentru a ajuta la vindecarea mai rapida; Evitati sa luati aspirina, antiinflamatoare sau medicatie homeopata care poate contribui la o sangerare mai abundenta; Hidratarea este extrem de importanta inainte si dupa interventie pentru o recuperare rapida.
 • Cum o femeie primește un penis
 • Chirurgie estetică penis Ce se întâmplă dacă o erecție slabă pe o fată
 • One moment, please
 • Tarife operatii marirea penisului Faloplastie Proceduri nonchirurgicale Ingrosare de penis cu grasime proprie si liposuctie supra-pubiana - Swiss EstetiX București Operatii estetice pentru imbunatatirea vietii sexuale Ce este acidul hialuronic si care sunt beneficiile sale in cosmetica si medicina Marire penis Chirurgie estetică penis Clinica Zetta — medici aproape de tine.
 • Marire penis - Dr. Maximilian
 • Fără erecție matinală ce înseamnă
 • Hipospadias - Wikipedia

Dragos Zamfirescu. Echipa operatorie condusa de Dr. Dragos Zamfirescu a fost alcatuita din dr.

Știri mondene

Iulia Muraru, dr. Dragos Muraru, dr. Amit Beedasy, dr.

reconstrucția penisului

Mihaela Dancaescu — medici specialisti de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, dr. Luca Irina — medic anestezist. Coordonatorul echipei, dr. Dragos Zamfirescu detine o experienta de peste 20 ani in chirurgie plastica, 19 reconstrucția penisului in microchirurgie reconstructiva si 17 ani in chirurgie estetica, avand la activ peste 6.

Opinii personale

Aceasta este cea mai recenta premiera medicala nationala realizata de echipa de chirurgi a clinicii ZETTA in ultimii 5 ani. Acestea includ replantari de picior, de falange digitale distale; autotransplant de testicul; reconstructia zambetului in urma paraliziei de nerv facial; reconstructie functionala de limba cu transfer liber; reconstructie mamara bilaterala cu tesut propriu, diferite procedee de reconstructie dupa paralizie de plex brahial, atat la copii, cat si la adulti.

Chirurgia genitala masculina se ocupa de remodelarea reconstrucția penisului, pentru a spori confortul, a imbunatati starea psihica si aspectul fizic ale pacientului.

reconstrucția penisului

Mai multe despre acest subiect